Geiten en kippen bij crematorium en begraafplaats Laurentius

Crematorium en begraafplaats Laurentius

Vandaag had ik een crematie op een hele bijzondere locatie, crematorium en begraafplaats Laurentius. Na een mooie afscheidsdienst in de aula van het crematorium liepen wij naar buiten. Bij crematorium en begraafplaats Laurentius is het daadwerkelijke crematorium achter op het terrein gelegen. Hierdoor is het mogelijk om na de afscheidsdienst in de aula jouw dierbare voor de laatste keer te begeleiden naar het crematorium.

Vaak merk ik dat de families tijdens het aflopen van het pad helemaal gericht zijn op dit laatste eerbetoon aan hun dierbare. Vandaag was t ook het geval. Het was een mooie, emotionele wandeling waarin de kleinkinderen de kist begeleidden. Na het wegbrengen van de overledene keren de nabestaanden weer terug naar de aula en condoleanceruimte. Tijdens het teruglopen zie ik vaak dat de mensen om zich heen kijken en merken in wat een prachtige omgeving ze zich bevinden.

Crematorium en begraafplaats Laurentius is omgeven door groen en naast de mooie vijver is er sinds kort nu ook een stukje gras met kippen en geitjes.
De kinderen zien de dieren nu ook ineens en rennen er enthousiast heen, mooi om te zien hoe de dieren de kinderen even afleiden van het verdriet. Door dit stukje leven op het crematorium te brengen wordt het contrast tussen het leven en de dood verminderd. Want hoewel wij vandaag afscheid moeten nemen van een dierbaar persoon, de wereld staat niet stil en blijft doorgaan.

 

 

 

 

Open Dag Crematorium Maassluis

Zaterdag 2 juni aanstaande is er een open dag voor belangstellenden bij crematorium De Dijk in Maassluis. Heb jij altijd al eens een kijkje achter de schermen van een crematorium willen nemen? Dan kan dit aanstaande zaterdag.

Salet Uitvaartverzorging

Lees de mooie recensies van Salet Uitvaartverzorging

Vandaag is het een jaar geleden dat de pagina recensies op onze website is gekomen. Op deze pagina is het mogelijk een bericht achter te laten om anderen te laten weten wat Salet Uitvaartverzorging voor u heeft kunnen betekenen.

Met heel veel trots laten wij weten dat er inmiddels meer dan 19 prachtige recensies geplaatst zijn op onze website. Een mooi afscheid voor nabestaanden en familie van de overledenen is ons doel. De lovende woorden in de mooie recensies laten ons weten dat wij in dat doel slagen. Wij willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om op papier te zetten wat Salet Uitvaartverzorging voor hen heeft betekend. Door deze recensies kunnen andere mensen die afscheid moeten nemen van hun dierbare lezen hoe Salet Uitvaartverzorging nabestaanden kan helpen in deze zware periode.

Klik hier om direct de mooie woorden te lezen.Recensies Uitvaart

Salet Uitvaartverzorging op tv

Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen en voor een eerlijke prijs, dat is waar wij voor staan. Om deze boodschap nog verder te verspreiden zijn wij, vanaf nu tot eind van het jaar weer te horen en te zien op RTV-Rijnmond.

 

Indien je vragen hebt over wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.