Open Dag Crematorium Maassluis

Zaterdag 2 juni aanstaande is er een open dag voor belangstellenden bij crematorium De Dijk in Maassluis. Heb jij altijd al eens een kijkje achter de schermen van een crematorium willen nemen? Dan kan dit aanstaande zaterdag.

Salet Uitvaartverzorging

Lees de mooie recensies van Salet Uitvaartverzorging

Vandaag is het een jaar geleden dat de pagina recensies op onze website is gekomen. Op deze pagina is het mogelijk een bericht achter te laten om anderen te laten weten wat Salet Uitvaartverzorging voor u heeft kunnen betekenen.

Met heel veel trots laten wij weten dat er inmiddels meer dan 19 prachtige recensies geplaatst zijn op onze website. Een mooi afscheid voor nabestaanden en familie van de overledenen is ons doel. De lovende woorden in de mooie recensies laten ons weten dat wij in dat doel slagen. Wij willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om op papier te zetten wat Salet Uitvaartverzorging voor hen heeft betekend. Door deze recensies kunnen andere mensen die afscheid moeten nemen van hun dierbare lezen hoe Salet Uitvaartverzorging nabestaanden kan helpen in deze zware periode.

Klik hier om direct de mooie woorden te lezen.Recensies Uitvaart

Salet Uitvaartverzorging op tv

Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen en voor een eerlijke prijs, dat is waar wij voor staan. Om deze boodschap nog verder te verspreiden zijn wij, vanaf nu tot eind van het jaar weer te horen en te zien op RTV-Rijnmond.

 

Indien je vragen hebt over wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.