Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen is voor veel mensen een lastige taak, daarom staat Salet Uitvaartverzorging u graag bij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het afscheid krijgt dat hij of zij verdient en daarom een uitvaart krijgt waar aandacht aan besteed is. In deze moeilijke periode willen wij u zoveel mogelijk ondersteunen en uit handen nemen.

Daarom gaan wij graag met u in gesprek over hoe wij de uitvaart kunnen regelen die u voor ogen heeft. Er zijn veel mogelijkheden te bekijken op de website, maar daarnaast kunnen wij ook veel doen met persoonlijke wensen. Zo verzorgen wij altijd de uitvaart die u en uw dierbare gewenst heeft.

Een gedenkwaardige uitvaart regelen

Uitvaart regelenOnze missie is: “Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen”, zodoende houden wij rekening met de wensen van elk individu dat hierbij betrokken is. Salet Uitvaartverzorging verwerkt onder meer uw wensen op de volgende gebieden:

  • Kisten
  • Bloemen
  • Rouwvervoer
  • Begrafenis/crematie
  • Crematoria in de buurt
  • Begraafplaatsen in de buurt
  • Nazorg (dankkaarten, asbestemming, grafmonument)

Om de uitvaart van uw dierbare zo goed mogelijk te regelen, gaan wij graag met u in gesprek om te bespreken welke aspecten wij wel en niet betrekken bij de uitvaart. Heeft u een speciale wens voor de uitvaart? Bij Salet Uitvaartverzorging gaan wij hier graag over in gesprek en informeren u over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer voor een uitvaartverzorging in Rotterdam? Neem dan contact op met Salet Uitvaartverzorging  om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 010 – 707 15 40 of een bericht sturen naar info@saletuitvaartverzorging.nl, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.