Rouwcentrum Alexander

Rouwcentrum Alexander is ons rouwcentrum, gelegen aan de Jakob van Akenstraat 78 te Rotterdam. Het is een kleinschalige locatie waar verschillende mogelijkheden zijn om een mooi en gedenkwaardig afscheid te houden. De mogelijkheid bestaat om een condoleance avond voor uw dierbare te houden in de aula. U kunt daarnaast gebruik maken van een familiekamer of u kunt een afscheidsplechtigheid houden in het rouwcentrum. Het sfeervolle rouwcentrum is rolstoel toegankelijk en beschikt over een ruime mindervaliden toiletgelegenheid. Daarnaast is er voldoende vrije parkeergelegenheid voor het rouwcentrum in Rotterdam – het Lage Land.

Lees alles over Rouwcentrum Alexander op de website.

 

Rouwcentrum Alexander
Familiekamer
Familiekamers
Familiekamer-Rotterdam

Familiekamer

Rouwcentrum Alexander beschikt over drie intieme familiekamers. Na het overlijden van uw dierbare kan hij of zij tot aan de dag van de uitvaart in een familiekamer verblijven. U ontvangt een sleutel van de familiekamer, waarmee u 24 uur per dag naar binnen kunt. Het is dus niet nodig om een afspraak te maken om bij uw dierbare langs te gaan en u mag blijven zolang als u daar behoefte aan heeft. Tijdens uw bezoek kunt u zelf een kopje koffie, cappuccino, thee of frisdrank pakken uit de keuken.

Rouwcentrum Alexander
Condoleance
Condoleance-avond
Condoleance-dienst

Condoleance

Bij veel uitvaarten is het gebruikelijk om vooraf een condoleance te houden. Tijdens de condoleance geeft u mensen de gelegenheid om afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. U kunt er voor kiezen om koffie-thee en een koekje aan de belangstellenden te serveren. Tijdens de condoleance kunnen wij een foto of fotopresentatie op het tv scherm tonen, daarnaast kunnen wij een achtergrondmuziekje voor u aanzetten.

Rouwcentrum Alexander
Uitvaartplechtigheid Afscheidsplechtigheid

Plechtigheid

U kunt een afscheidsplechtigheid voor uw dierbare houden in het sfeervolle rouwcentrum. Er is plaats voor ongeveer 75-100 mensen bij een afscheidsplechtigheid in de aula. Tijdens de dienst luistert u naar mooie woorden van nabestaanden en muziek. U kunt tevens naar foto’s of een presentatie kijken die op het beeldscherm getoond wordt. Na de afscheidsplechtigheid wordt de overledene met een rouwauto naar een crematorium of begraafplaats naar uw keuze gebracht. Op desbetreffende locatie zal de crematie of begrafenis plaatsvinden.

Kosten

Onze missie is: Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen. Wij vinden het zeer belangrijk om er echt voor u te zijn. Wij zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar. Als u ons belt krijgt u altijd Jeroen of Roxanna aan de telefoon. U heeft altijd persoonlijk contact en weet met wie u spreekt. Naast het persoonlijk zijn, vinden wij dat een uitvaart ook betaalbaar moet zijn. Rouwcentrum Alexander is eigendom van Salet Uitvaartverzorging en doordat wij nu onze eigen locatie hebben kunnen wij u een compleet verzorgde uitvaart bieden tegen een betaalbare prijs.

Invulvelden gemarkeerd met een* zijn verplicht