Recensies

Recensies Gemiddelde waardering: ★★★★★ 5 gebaseerd op 29 recensies
5 1

★★★★★
5 5 1
Wij, als familie, zijn zeer tevreden met Salet uitvaartverzorging. Alle zorg is door Jeroen uit onze handen genomen en hierdoor hebben wij tijd gehad voor ons verdriet. Het afscheid was goed geregeld en is gegaan zoals wij wilde. Niks werd ons opgedrongen en alles wat we wilde werd gelijk geregeld. Wij zullen dan ook iedereen die een uitvaartondernemer nodig heeft Salet aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
Wij zijn als familie zeer tevreden over Jeroen Salet en helpers. Professioneel, persoonlijk , meedenkend en altijd bereikbaar,is hij voor ons een grote steun geweest vanaf het overlijden van mijn man en onze vader.Ook de dag van de begrafenis is,mede door zijn hulp,heel waardig verlopen. Hij verdient wat ons betreft,een dikke pluim.

★★★★★
5 5 1
Salet Uitvaartverzorging is persoonlijk en betrokken. Wij zijn zeer onder de indruk van de persoonlijke maar zeer professionele opstelling van dit bedrijf. Op alle details wordt gelet en alles wordt gecheckt. In het contact naar iedereen toe is het personeel van Salet zeer voorkomend en weet de juiste toon te treffen. Het is verstandig, als je weet dat een overlijden niet geheel onverwachts gaat komen, alvast eens met de begrafenisondernemer van gedachten te wisselen. Het was zeer prettig om voortijdig alvast wensen neer te leggen en de verschillende mogelijkheden te bespreken, zodat toen het moment daar was de organisatie van de uitvaart prettig verliep waardoor er meer tijd was voor elkaar. Wij bedanken in het bijzonder Jeroen Salet. Het afscheid was, mede dankzij jou, het afscheid wat wij voor ogen hadden.

★★★★★
5 5 1
onlangs is mijn vader overleden mede dankzij jeroen hebben wij een mooie uitvaart gekregen zoals mijn vader het wou. Jeroen erg bedankt hebben er een mooie herinnering aan, veel mensen zeiden dat het mooi was.

★★★★★
5 5 1
Wat hebben wij een goede keuze gedaan om Jeroen de uitvaart te verzorgen van onze moeder. Een artikel ergens ooit gelezen over het werk wat Jeroen doet, de website, gaf ons dit vertrouwen. Fijn dat Jeroen open staat voor suggesties, ideeën aandraagt, snel werkt. Niets was teveel. Kon altijd contact opnemen. Onze moeder mocht een paar dagen nog op haar kamer blijven. Twee dagen voor de begrafenis zou ze naar haar geboorteplaats overgebracht worden. In het huis waar onze moeder woonde is het nu de gewoonte dat overleden bewoners in de hal uitgeleide worden gedaan. Het personeel stond daar vanaf de lift tot de hoofdingang. Jeroen heeft hier een mooi moment van gemaakt door een klein woordje te zeggen en een minuut stilte te houden. Ontroerend. Personeel vertelde ons later dat dit nooit zo gebeurde. Het respect die bij dit vertrek betoont werd, het rustig wegrijden van en voor de rouwauto lopen van de bijrijder en Jeroen, staat ons nog bij. Ook de uitvaart zelf verliep goed en vlekkeloos. Je weet wat je moet doen, komt afspraken na. Wij hebben mede door jou een mooi afscheid van onze moeder kunnen nemen. Bedankt.

★★★★★
5 5 1
Jeroen ik wil je bedanken voor de mooie begeleiding van de uitvaart van mijn man en ook voor de nazorg

★★★★★
5 5 1
Op een bijzondere wijze door drukte kwam Jeroen bij ons om de crematie te regelen voor het overlijden van mijn schoonmoeder op 27-12-2017 en drie weken later van mijn schoonvader op 18-01-2018. Jeroen, de wijze waarop jij ons tegemoet trad tijdens deze verdrietige periode was zeer professioneel, maar daarnaast met heel veel gevoel, geduld en begrip. Het was een verrijking dat jij voor ons dit afscheid van pa en ma begeleid hebt. Naast onze complimenten aan jou ontvingen wij ook veel complimenten van andere genodigden op de beide crematies op jouw naam. Jij bent een begrip in onze familie - en kennissenkring geworden. Ga zo door Jeroen......wat is er mooier dan het mooiste afscheid van deze wereld naar......daar waar het vredig is. Dank je wel.

★★★★★
5 5 1
Lieve Jeroen. Via deze weg wil ik je waanzinnig bedanken voor de hele mooie plechtigheid van mijn oma vanmorgen,ik ken je al wat langer(uitvaart van mijn andere oma en mijn opa) maar toch verbaas je me iedere keer weer: zoveel respect als jij toont voor de overledene en de familie jij bent GEWELDIG. DANK JE WEL. Liefs Familie Groeneweg

★★★★★
5 5 1
Salet uitvaartverzorging heeft onlangs de uitvaart van mijn moeder mogen regelen. Ik kan niet anders zeggen dan dat Jeroen dit geweldig heeft geregeld. De persoonlijke contacten die wij hadden heb ik als zeer prettig ervaren als ook de manier waarop alles was geregeld. Jeroen, ik hoop je niet meer nodig te hebben, maar als het toch zo moet zijn weet ik je te vinden. Hartstikke bedankt voor alle (ont)zorgen Fred Pijpers

★★★★★
5 5 1
Vorig jaar heeft Jeroen de uitvaart van mijn vader verzorgd. Ik ben hem heel erg dankbaar voor de wijze waarop hij dit gedaan heeft, en ik denk mijn vader ook.

★★★★★
5 5 1
Jeroen heeft met heel veel respect ons uitstekend begeleidt van de dag van overlijden van mijn dierbare man Jaap tot de uitvaart zelf en ook de nazorg erna. Alles was tot in de puntjes verzorgd en wij als dierbaren van de overledene, zijn met zeer veel respect behandeld. Ben heel erg dankbaar dat ik voor Jeroen heb gekozen. Mede namens de kinderen nogmaals Dank.

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke, respectvolle en professionele dienstverlening van Jeroen Salet. Het ontroerende afscheid van onze moeder, schoonmoeder en oma is door Salet Uitvaartverzorging uitstekend verzorgd. Wij kijken er met dankbaarheid op terug!

★★★★★
5 5 1
Graag wil ik je namens de gehele familie danken voor de geweldige begeleiding door jou voor en tijdens de uitvaart na het plotselinge overlijden van mijn vader. Jouw aanpak heeft ons blij verrast, en het gehele trieste proces makkelijker gemaakt voor ons. Prima informatie, en een snelle terugkopelling bij vragen, allemaal erg goed en prettig. De klapper was tijdens de uitvaart jouw directe actie om het door mij genoemde nummer van Frank Sinatra, last minute toe te voegen. Grote klasse en zeer gewaardeerd. Het was een mooie besloten uitvaart. Wij hebben de mooie reacties en emoties als heel bijzonder ervaren en koesteren dit ook als troost. Nogmaals dank en wellicht tot ziens

★★★★★
5 5 1
Ik vond het een hele mooie uitvaart zeker met de foto sessies tien plus hoor

★★★★★
5 5 1
Onlangs hebben wij helaas gebruik moeten maken van de geweldige diensten van Jeroen Salet! Helaas, omdat onze man, vader, schoonvader en opa is overleden. Jeroen heeft ons ontzettend goed en geheel naar onze wensen een ontzettend mooie en eervolle verzorging en crematieplechtigheid bezorgd. Wij hebben alleen maar hele mooie en liefdevolle reacties ontvangen ! Alles was ook super snel geregeld en Jeroen is ook altijd te bereiken op de meest onmogelijke momenten voor het geval je toch nog net even iets wilt veranderen of voor advies. Jeroen is echt een hele fijne persoon om mee te werken in deze moeilijke periode en wij bevelen hem en zijn diensten ook zeker aan mocht u zelf in deze situatie komen te staan. Bedankt Jeroen, voor alles .....

★★★★★
5 5 1
Beste Jeroen, Wij wilen je via deze weg hartelijk bedanken voor de goede zorgen en mooie uitvaart van mijn oma. Ook namens mijn opa en de verdere familie. Wij zullen je zeker aanbevelen!

★★★★★
5 5 1
Ondanks het verdriet over het overlijden van onze moeder (96 jaar) is 15 mei j.l.toch een heel bijzondere en mooie dag geworden. Haar wensen hebben we vooraf met Jeroen kunnen bespreken, wat voor ons veel heeft betekend. De adviezen van Jeroen waren waardevol en mede daardoor kunnen we terugzien op een emotioneel, maar intens en zeer verzorgd afscheid. Sera & Ger Voorhout

★★★★★
5 5 1
Hoewel wij onze moeder uit liefde lieten gaan kwam haar overlijden toch als een schok. “Ineens” was het echt. Dan pas blijkt dat je je er echt geen voorstelling van kan maken wat het echt met je doet. Aan de ene kant rust en aan de andere kan toch wel paniek, want hoe gaan we haar de uitvaart geven die ze verdiende en hoe leven wij verder zonder moeder. Peter mijn zwager kende Jeroen en zo werd Jeroen ‘s nachts om 4 uur gebeld en was hij om 4.30 uur bij ons in het revalidatiecentrum. Wat een rust straalde hij uit. Hij luisterde, hij stelde ons gerust. Voor ons op dat moment het belangrijkste, hij nam echt de tijd voor ons. Later in de middag was er de tweede afspraak en tijdens deze afspraak bleek dat hij inderdaad ook echt goed geluisterd had en zo kwam hij terug op de dingen die wij in onze eerste emotie gezegd hadden en vanuit daar borduurde hij verder op de dingen die wij belangrijk vonden voor de uitvaart van onze moeder. Jeroen was onze kompas en dat voelde zo net na het overlijden van ons echte kompas, onze moeder die naar later bleek zelfs na haar overlijden nog voor haar kinderen zorgde, heel erg goed. Onze moeder was een zorgzame vrouw, een vrolijke maar zeker ook ondeugende vrouw. Jeroen begeleiden ons zo dat al deze delen van onze moeder terug kwamen tijdens haar uitvaart. Wij kijken met heel veel liefde terug naar de uitvaart, die weergaf zoals onze moeder was. Voor ons als dochters, zwager en kleinzoon is deze mooie uitvaart een begin punt van de verwerking. De begeleiding van Jeroen gaat “gelukkig” nog verder dan de uitvaart ook na de uitvaart heeft hij ons geadviseerd over wat daarna. Mede hierdoor staat er in het gedenkbos in Overschie nu een hele mooie gedenkboom voor onze ouders waar wij als gezin regelmatig komen voor mooie gedachten en herinneringen. Reclame maken voor een uitvaartonderneming, het klinkt misschien raar. Ik weet nu dat het niet raar is. Ik weet nu uit eigen ervaring hoe het proces na het overlijden van een dierbare, de uitvaart een mooi en waardevol begin kunnen zijn van de verwerking en de rouw. Ik weet nu dat een goede begrafenisondernemer tijdens de gesprekken naar iedereen luistert, zodat ook de wensen van iemand uit het gezin die niet veel zegt meegenomen worden. Hij communiceert ook de dingen die voor hem misschien normaal zijn, hij kan zich heel erg goed verplaatsen in jouw situatie als rouwende. Ik wil eigenlijk nog maar 1 ding zeggen, ik gun dit iedereen. Jeroen Bedankt !

★★★★★
5 5 1
De eerste ervaring met Jeroen Salet was bij het overlijden van een vriend van ons. De zeer persoonlijke en integere manier van werken heeft toen een diepe indruk achtergelaten. Het was daarom niet moeilijk om bij het zeer plotselinge overlijden van onze (schoon)moeder te kiezen voor Jeroen. Ook toen heeft hij op een zeer menselijke en betrokken wijze de uitvaart geregeld onder niet al te makkelijke omstandigheden. Hij heeft daarbij wel goede ideeën aangedragen. De uitvaart was zeer professioneel en warm maar niet zwaar. Jeroen Salet is zonder meer aan te bevelen. Familie Slee

★★★★★
5 5 1
Mijn ervaring met Jeroen Salet is al van 2 jaar geleden toen hij nog voor van der Spek Uitvaart werkte. De manier waarop hij de uitvaart van mijn plotseling overleden man heeft geregeld verdient alle lof. Jeroen was betrokken bij alle gezinsleden zowel bij mij als mijn kinderen en kleinzoon. Dagelijks kwam hij langs om te informeren en om dingen betreffende de uitvaart te bespreken. Wij hadden een speciale klik met hem,erg vertrouwd en warm. Ik kan hem dus van harte aanbevelen en heb hem laatst weer meegemaakt toen hij de uitvaart van een bekende regelde en ik weer kon ervaren hoe netjes en met respect hij dit deed. Ook de nazorg was prettig en respectvol. Ik denk dat de ervaring van hem in de jaren met van der Spek goed van pas komen nu hij voor zichzelf is begonnen en wens hem ook alle goeds en succes toe.

★★★★★
5 5 1
Wij willen speciaal Jeroen Salet danken voor de zeer professionele wijze waarop hij ons geholpen en geadviseerd heeft in woord en daad om het afscheid van mijn vader in juli 2016 te laten verlopen conform onze ideeen en wensen. Jeroen heeft voor ons zeker 1 speciale competentie en dat is de manier waarop hij een zeer scherp waarnemingsvermogen heeft voor details zonder hierbij het geheel uit het oog te verliezen!! Jeroen nogmaals bedankt.

★★★★★
5 5 1
In juni 2016 overleed mijn vader. Jeroen heeft de uitvaart van mijn vader op een zeer professionele wijze verzorgd. Zijn persoonlijke benadering heeft er mede voor gezorgd dat mijn vader een uitvaart met een persoonlijk tintje heeft gekregen. Ondanks het verdriet heeft Jeroen bijgedragen in een stukje verwerking. We zijn zeer tevreden over zijn aanpak en werkwijze. Bedankt Jeroen! Familie van Maarschalkerwaard

★★★★★
5 5 1
In december 2014 hebben wij voor het eerst kennisgemaakt met Jeroen tijdens een voorgesprek over de uitvaart van mijn vader die aan Altzheimer leed. We hadden direct een vertrouwd gevoel bij hem. 10 dagen na het voorgesprek is mijn vader overleden en heeft Jeroen ook daadwerkelijk de uitvaart geleid. Zijn rust, expertise en medemenselijkheid zorgde ervoor dat alles perfect is verlopen. Toen begin deze maand mijn moeder overleed hoefde wij dus ook niet te twijfelen over de uitvaartondernemer. Doordat hij nu alles zelf regelt en in handen heeft is zijn betrokkenheid nog groter. Hij probeert je zoveel mogelijk uit handen te nemen en leid alles in perfecte banen. Jeroen, nogmaals hartelijk dank voor alles!

★★★★★
5 5 1
Geweldig geholpen door Jeroen en ook een zeer goede service. Deze onderneming is zeer aan te bevelen.

★★★★★
5 5 1
Toen onze moeder in september overleed, was dat natuurlijk een droevige periode voor ons. Wij zijn heel blij, dat we Jeroen Salet gevraagd de uitvaart voor ons te verzorgen. Hij was zeer klantgericht, deed meerdere prima suggesties over de uitvaart en toonde zich een zeer empathisch mens. We denken met warmte terug aan de uitvaart van onze moeder. Dat is voor een belangrijk deel te danken aan het prima werk van Salet Uitvaartverzorging.

★★★★★
5 5 1
Enkele weken geleden hadden wij de uitvaart van mijn moeder. Deze werd verzorgd door Jeroen Salet. De uitvaart was mooi en persoonlijk. Dit mede dankzij de ideeën van Jeroen. De nazorg was ook goed. Jeroen, nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

★★★★★
5 5 1
De uitvaart van mijn man was prachtig. Alles was zo geweldig verzorgd. Je hebt mijn man een waardig afscheid gegeven. Daar ben ik je zeer dankbaar voor. Wil Klumpes.

★★★★★
5 5 1
Jeroen heeft de uitvaart van mijn vrouw op een uitstekende wijze verzorgd. Je kan zien dat hij meer dan 8 jaar ervaring heeft, hij vertaalt dat in een prettige persoonlijke benadering waarbij hij veel ruimte geeft om als nauw betrokkene je wensen met hem te bespreken. Zeer positief ben ik over de niet alledaagse rouwkaart , samen ontworpen, iets unieks , derhalve zeer persoonlijk. Verder geeft hij je alle aandacht die nodig is en is niet te beroerd om een keertje extra langs te komen om de voortgang te bespreken. Ook de uitvaart zelf was door hem uitstekend verzorgd.,Kortom , niks dan lof voor Jeroen. We hebben "geluk" gehad door Jeroen Salet te kiezen uit de vele advertenties. Misschien is het aan te bevelen om je advertentie wat meer cachet te geven, geef maar aan dat je goed bent !

★★★★★
5 5 1
Onlangs bij een uitvaart geweest van Salet Uitvaartverzorging. De afscheidsplechtigheid was heel mooi, waardoor dit een kostbare herinnering aan onze tante is geworden.

Klik hier om een recensie te schrijven.
Naam
E-mail
Waardering
Recensie