Uitvaartverzorger

Wanneer u een uitvaartverzorger zoekt, helpt Salet Uitvaartverzorging u graag op weg. Als begrafenisondernemer hebben wij al veel ervaring met verschillende soorten uitvaarten. Zodoende verzorgen wij voor u de uitvaart die u voor ogen had. Dit is voor veel mensen een moeilijke periode en als uitvaartverzorger, regelen wij graag het werk dat hierbij komt kijken, om u dit uit handen te kunnen nemen.

Op alle vlakken ontzorgd

Een uitvaartverzorger kan u op meerdere vlakken van dienst zijn, zo is het mogelijk dat u uw wensen kenbaar maakt en de uitvaartverzorger passende opties aan u laat zien (bijvoorbeeld op het gebied van een kist, bloemen en rouwvervoer). Daarnaast is het ook mogelijk dat de uitvaartverzorger naast het regelen van de uitvaart u ook adviseert en helpt om een en ander na de uitvaart te regelen (zoals de nazorg). Denk bij nazorg bijvoorbeeld aan de asbestemming, dankkaarten of een grafmonument. Het is ons doel om de gehele uitvaart en alles wat daarbij komt kijken volgens uw wensen te laten verlopen en daarom gaan wij hierover graag met u in gesprek.

Uitvaartverzorger

Kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart variëren erg; u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige uitvaart, of voor een duurdere variant met bijvoorbeeld meer consumpties, meer volgauto’s of aanvullende diensten zoals advertenties en/of dankkaarten. Als uitvaartverzorger gaat Salet Uitvaartverzorging altijd met u in gesprek over de wensen, zodoende betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de diensten van de begrafenisondernemer, of heeft u de uitvaartverzorging van Salet Uitvaartverzorging direct nodig ? Neem dan telefonisch contact op via 010 – 707 15 40 of 06 – 41 85 79 21, dan staan wij u direct persoonlijk te woord.