Salet Uitvaartverzorging

Begraafplaats

Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Om u in deze moeilijke periode zoveel mogelijk uit handen te nemen en te ondersteunen zijn wij er voor u. Bij ons heeft u altijd direct persoonlijk contact en samen met u zorgen wij er voor dat uw dierbare een mooi afscheid krijgt. Wij hebben dan ook met Salet Uitvaartverzorging de volgende missie:

Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen“.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de uitvaart krijgt die hij of zij verdient. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart helemaal te laten verlopen zoals u dat wenst. Op de website van Salet Uitvaartverzorging kunt u een deel van alle mogelijkheden bekijken. Natuurlijk kunnen wij altijd alle wensen persoonlijk bespreken en bekijken wat er mogelijk is.

Contact

Bij het overlijden van uw dierbare kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 010-707-1540. U kunt ook contact met ons opnemen als u, uw eigen uitvaartwensen al bij leven wilt regelen en vastleggen. Dit doen we door middel van een wilsverklaring of via een voorbespreking.

Daarnaast kunt u bij Salet Uitvaartverzorging altijd uw uitvaartpolissen laten bekijken. Bent u goed verzekerd en zijn al uw wensen middels de polis gedekt? Door een kosteloze afspraak met ons te maken, krijgt u hier inzicht in.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Salet Uitvaartverzorging hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook een gecertificeerde uitvaartonderneming, welke aan strenge eisen moet voldoen. Wij zijn in het bezit van het keurmerk van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Om onze certificering te behouden worden wij regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd op onze werkwijze. Met trots kunnen wij dan ook laten weten dat als u kiest voor Salet Uitvaartverzorging u er zeker van bent dat u met een organisatie werkt die volledig transparant is en werkt met volledig bekwaam personeel.

Salet Uitvaartverzorging keurmerk uitvaartzorg