Begrafenisondernemer

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer? Dan helpt Salet Uitvaartverzorging u graag verder. Wij zijn ons bewust van de moeilijke periode die u doormaakt na het overlijden van een dierbare. Een begrafenisondernemer kan u op verschillende vlakken ondersteunen bij het regelen van de uitvaart. Hierbij staan uw wensen voorop en is het belangrijk dat wij de uitvaart regelen die u voor ogen had.

Voor iedereen geschikt

Salet Uitvaartverzorging heeft als missie: “Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen”. Dat houdt in dat wij de wensen van de overledene in ere houden, maar ook zeker rekening houden met uw wensen als nabestaande. De begrafenisondernemer zorgt ervoor dat er een uitvaart geregeld wordt die voor iedereen geschikt is. Of er nu is gekozen voor een begrafenis of een crematie. Zodoende ondersteunt de begrafenisondernemer u onder meer tijdens de volgende onderdelen:

Begrafenisondernemer

  • Het kiezen van een kist
  • Het kiezen van een begraafplaats of crematorium
  • Het regelen van het rouwvervoer
  • Het regelen van de juiste bloemen
  • Het uitvoeren van de nazorg (zoals dankkaarten, asbestemming of een grafmonument)

Als begrafenisondernemer hebben wij veel ervaring met verschillende soorten uitvaarten, van een groots afscheid tot een intiem samenzijn. Er zijn veel mogelijkheden en alles is bespreekbaar.Heeft u nog aanvullende wensen? Dan horen wij die graag.

Maak uw wensen kenbaar

Wilt u bijvoorbeeld een crematie in Rotterdam regelen? Of heeft u hulp nodig bij het selecteren van een kist of het regelen van rouwvervoer? Maak dan uw wensen kenbaar bij de begrafenisondernemer van Salet Uitvaartverzorging. Dit kan via mail op info@saletuitvaartverzorging.nl of middels een van de volgende telefoonnummers: 010 – 707 15 40 of 06 – 41 85 79 21. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.