Kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Trots laten wij iedereen weten dat wij het keurmerk uitvaartzorg hebben behaald. En dat wij ons vanaf nu een gecertificeerde uitvaartonderneming mogen noemen. Maar waar staat dit keurmerk uitvaartzorg nu eigenlijk voor? En waarom zijn wij er zo trots op?

Keurmerk Uitvaartzorg

Het keurmerk uitvaartzorg is ontwikkeld om de uitvaartbranche in Nederland transparant en betrouwbaar te maken. Om het keurmerk te behalen moet de uitvaartonderneming werken volgens “6 zekerheden” die garant staan voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. En het begeleiden van de uitvaart op een deskundige, betrouwbare en transparante manier. In de praktijk wil dit zeggen dat dit keurmerk laat zien dat wij staan voor hoge kwaliteit van elke uitvaart en dat u bij ons niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

De zes zekerheden

Op het moment dat er een overlijdensmelding bij ons binnenkomt, maken wij met de beller direct een afspraak. Dit kan direct zijn, maar ook later op de dag indien dit gewenst is. Wij komen altijd persoonlijk bij u langs en tijdens deze regelafspraak maken wij samen met u heldere afspraken over de uitvoering van de uitvaart. U ontvangt aan het einde van deze afspraak direct een transparante kostenbegroting. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en welke kosten de uitvaart met zich meebrengt. De dagen na het regelgesprek zorgen wij voor een goede organisatie van de uitvaart. Wij hebben regelmatig contact met u bijvoorbeeld over de rouwkaart, de fotopresentatie of de muziek tijdens de uitvaart.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in de uitvaartbranche en daarom zorgen wij voor bekwaam personeel door regelmatig deel te nemen aan scholingen. Wij vinden het belangrijk om een doelmatige klachtenafhandeling te hebben, maar gelukkig hebben wij deze tot op heden niet nodig gehad. Na elke uitvaart vragen wij de opdrachtgever om een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen.

Trots

Al sinds de dag dat wij zijn begonnen, streven wij naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Wij zijn er zeer trots op dat een onafhankelijke instantie heeft geconcludeerd dat wij ook daadwerkelijk de kwaliteit leveren die wij zeggen. Om het keurmerk te mogen dragen wordt regelmatig gecontroleerd of wij kwalitatief, deskundig, betrouwbaar en transparant werken.

Bel bij overlijden