Verzekeringen

“Een mooi en gedenkwaardig afscheid, waar u ook verzekerd bent”

Indien u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, dan staat er hoogstwaarschijnlijk een uitvaartonderneming op de polis vermeld. Veel mensen denken hierdoor dat desbetreffende verzekering alleen geldig is bij het genoemde bedrijf. Dit is echter niet het geval. Ongeacht waar u verzekerd bent, u bent vrij in de keuze welke uitvaartonderneming u de uitvaart laat verzorgen.

Een andere misvatting die bestaat is dat u minder geld kwijt zou zijn indien u de uitvaart laat verzorgen door de op de polis genoemde onderneming. Verzekeringsmaatschappijen hebben afspraken met de op polissen genoemde uitvaartondernemingen.  Indien u niet de vermelde ondernemingen belt, maar direct Salet Uitvaartverzorging, kunt u in veel gevallen zelfs geld besparen.

Tijdens het bespreken van de uitvaart nemen wij uw verzekeringspolissen met u door. Vervolgens nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij en deze storten het verzekeringsgeld op de rekening van de overledene.

Voor een kosteloze uitvaartpolis controle of meer informatie kunt u altijd bellen met Salet Uitvaartverzorging of het contactformulier invullen.