Uitvaart Rotterdam

Het overlijden van een dierbare brengt, naast de emotionele lading, veel met zich mee. Voor iedereen is dit een moeilijke periode en daarom wil Salet Uitvaartverzorging u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Een uitvaart in Rotterdam kan op allerlei manier verzorgd worden; wij bespreken daarom graag uw wensen.

Uitvaart RotterdamUitvaartverzorging

Salet Uitvaartverzorging heeft al veel uitvaarten in Rotterdam verzorgd en weet daardoor precies wat er nodig is om een uitvaart soepel te laten verlopen. Op de eerste plaats gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en eisen van de uitvaart in Rotterdam, vervolgens kijken wij hoe wij u zoveel mogelijk kunnen ondersteunen en de last van een uitvaart regelen uit uw handen kunnen nemen. Wij hebben als missie: “Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen” en streven dat dan ook altijd na. Zodoende houden wij rekening met de wensen van de overledene, als die er zijn en natuurlijk van u als nabestaande.

Bekijk de mogelijkheden

Wanneer u een uitvaart in Rotterdam wilt regelen, heeft u veel mogelijkheden. Als uitvaartverzorger kunnen wij u opties laten zien op het gebied van kisten, bloemen, rouwvervoer en verzorgen wij ook asbestemmingen. Met Salet Uitvaartverzorging als adviseur en ondersteuner kunnen wij samen de gehele uitvaart regelen. Maak uw wensen aan ons kenbaar, zodat wij direct voor u aan het werk kunnen. Zo kunt u zich richten op andere belangrijke zaken, zoals het herinneren van uw dierbare en het steunen van elkaar in deze emotionele dagen. Neem contact op via 010 – 707 15 40 om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bespreken.